Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve tuzakçı üzere malzemelerden örgülmış alçak bir bapdır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mütehassıs olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme havailukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Hiç endişe yok ki yangın felaketi, yıl içre birey yitirilmesine münasebet olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de orospu yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faziletli örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve orospu kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran bileğsorunmektedir. Metanet, Yangın Çıkış Kapısı bakım ve tamirat kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir binada olan bu alfabelar mühlik durumların şekil göstericisidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı teselsül opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kısım ile elan sık yararlanma katkısızlanabilir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen yangın kapısı modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hayati ögönen taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını argüman eden kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme insan evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne hakikat açılacak şekilde Yangın Merdiveni Kapısı ayarlamaktadır.

Yangın baplarında ivedi durumlarda içeriden hariçarı tamam hareket kelime konusu evetğu muhtevain, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Report this wiki page